Tunze Osmolator Nano 3152

Deze waterniveau regelaar van Tunze is zeer geschikt voor nano aquaria tot 200 liter. Het is een bijvulsysteem wat geplaatst kan worden in de sump of aan de rand van het aquarium. Met één sensor zorgt het ervoor dat de osmotische stabiliteit in zoet,- en zoutwateraquariums nauwkeurig en regelmatig blijft door het verdampte water bij te vullen. Dit is erg belangrijk voor dieren die behoefte hebben aan een constante osmotische druk in hun cellen.

In voorraad

€ 87,99

Je ontvangt 87 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 87 punten = € 4,35. Meer informatie?

Tunze

Op voorraad? Volgende dag in huis! Lees meer

Meer informatie nodig? Bel ons op 06-51109734 

Niet goed? Geld terug! Lees meer

Spaar mee voor kortingen. Lees meer

 

 

 

 

Product Omschrijving

Details

Tunze Osmolator Nano 3152

Deze waterniveau regelaar van Tunze is zeer geschikt voor nano aquaria tot 200 liter. Het is een bijvulsysteem wat geplaatst kan worden in de sump of aan de rand van het aquarium. Met één sensor zorgt het ervoor dat de osmotische stabiliteit in zoet,- en zoutwateraquariums nauwkeurig en regelmatig blijft door het verdampte water bij te vullen. Dit is erg belangrijk voor dieren die behoefte hebben aan een constante osmotische druk in hun cellen.

- Compleet geleverd met 11V voeding, low-voltage doseerpomp, 3 meter slang, magneethouder voor maximaal 10 mm glasdikte en een beschermkap voor de sensor.
- De beschermkap voorkomt het continue aan/uit schakelen van de pomp door eventuele schommelingen.
- Maak de sensor minimaal één keer in de zes maanden schoon. Het is erg gevoelig voor vervuiling.
- De controller laat de pomp tijdelijk pulseren indien het maximum doseertijd is overschreden én als de voorraadvat leeg is.
- De Tunze Osmolator Nano heeft 2 instellingen. Elke instelling verandert het maximum tijd dat de pomp mag blijven vullen. Per 1,8 minuten of 3,0 minuten.
- Capaciteit per 1,8 min - opvoerhoogte 0,8 m:1,8 l - opvoerhoogte 1,15 m:1,5 l - opvoerhoogte 1,30 m:1,4 l - Hmax: 2,0 m.
- Capaciteit per 3,0 min - opvoerhoogte 0,8 m:3,2 l -  opvoerhoogte 1,15 m:2,9 l - opvoerhoogte 1,30 m:2,8 l - Hmax: 3,0 m.

Voor meer informatie:

Tunze.com

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Tunze Osmolator Nano 3152

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.