JBL ProCristal Compact UV-C 5W

- Compacte UV-C waterzuiveraar 5W tegen vertroebelingen.
- Voor het gebruik in aquariums: bestrijden van de algen max. 50-100 liter en kiemdodend max. 100-300 liter met een maximale doorstroming van 100-300 l/h.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

€ 96,95
JBL

Op voorraad? Volgende dag in huis! Lees meer

Meer informatie nodig? Bel ons op 06-51109734 

Niet goed? Geld terug! Lees meer

Spaar mee voor kortingen. Lees meer

 

 

 

 

Je ontvangt 96 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 96 punten = € 4,80. Meer informatie?

Product Omschrijving

Details

JBL ProCristal Compact UV-C 5W

- Compacte UV-C waterzuiveraar 5W tegen vertroebelingen.
- Voor het gebruik in aquariums: bestrijden van de algen max. 50-100 liter en kiemdodend max 100-300 liter met een maximale doorstroming van 100-300 l/h.

- Gezond en kristalhelder water: 5W UV-C waterzuiveraar voor een snelle en efficiënte bestrijding van groene en witachtige vertroebelingen in zoet,- en zoutwateraquaria.
- Plaatsbesparende montage: aansluiting aan buitenfilter. Aan-/ afvoeropening praktijkgericht aangebracht. Kortste inbouwlengte: 32 cm.
- Kiemdodende UV-C straling vermindert infectierisico, geen invloed op de waterwaarden, geen effect op de reinigingsbacteriën in het filter.
- TÜV gekeurd, veiligheidsschakelaar: automatische deactivering bij openen van het apparaat. Stabiele, UV-bestendige behuizing, 2-delige glazen kolfconstructie.
- Inhoud: compleet UV-C apparaat met 2 meter kabel, UV-C brander 5W, sokkel: G23, wandbeugel, schroeven, slangaansluiting voor slangen van 12 - 19 mm.


Gezond en kristalhelder water

Slechte lichtverhoudingen, overbemesting en een overschot aan voedingsstoffen hebben een negatieve uitwerking op het aquariumwater en bevorderen de algengroei. Zweefalgen veroorzaken een groene en bacteriën een witachtige vertroebeling. De JBL waterzuiveraars bestrijden vertroebeling door bacteriën en zweefalgen. Het aquariumwater wordt door de stabiele, UV-bestendige behuizing van de zuiveraar gevoerd. Door de UV-C straling worden bacteriën, ziektekiemen en zweefalgen in het stromende water gedood. De effectiviteit van deze UV-C waterzuiveraars is bijzonder groot daar de glazen kolf met een gepolijste, reflecterende rvs folie is omgeven die de UV-C straling terugkaatst en zo de effectiviteit verdubbelt.
Een positieve uitwerking kan dit ook op de bestrijding van vastzittende algen hebben, zoals draadalgen, daar diens sporen eveneens geneutraliseerd worden.


Geen schadelijke bijwerkingen

Geen verandering in de waterwaarden, geen negatief effect op de belangrijke reinigingsbacteriën in het filter. 


Eenvoudige installatie

De waterzuiveraar aan het buitenfilter aansluiten of aan een separate waterpomp. Door de 90° hoek kan elke gewenste positie worden bereikt. 

Voor meer informatie:

JBL.de

 

Opties

JBL ProCristal Connect: apparaten kunnen m.b.v. een verbindingsstuk met elkaar verbonden worden t.b.v. een hogere capaciteit.

 Voor meer informatie:

JBL.de

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: JBL ProCristal Compact UV-C 5W

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.