RowaCarbon 1000 ml / 500 gr

Hoog actieve kool voor kristalhelder water in zoet,- en zoutwateraquaria. RowaCarbon is een ongewoon hoog presterende actieve kool op basis van de beste kwaliteit steenkool en bevat extreem lage niveaus van fosfaat. In het aquarium zal actieve kool giftige stoffen en gele verkleuring uit het water verwijderen. Dit verbetert de gezondheid van de levende have en zorgt voor een glashelder aquarium.

In voorraad

€ 17,95

Je ontvangt 17 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 17 punten = € 0,85. Meer informatie?

DD The Aquarium Solution

Op voorraad? Volgende dag in huis! Lees meer

Meer informatie nodig? Bel ons op 06-51109734 

Niet goed? Geld terug! Lees meer

Spaar mee voor kortingen. Lees meer

 

 

 

 

Product Omschrijving

Details

RowaCarbon 1000 ml / 500 gr

Hoog actieve kool voor kristalhelder water in zoet,- en zoutwateraquaria. RowaCarbon is een ongewoon hoog presterende actieve kool op basis van de beste kwaliteit steenkool en bevat extreem lage niveaus van fosfaat. In het aquarium zal actieve kool giftige stoffen en gele verkleuring uit het water verwijderen. Dit verbetert de gezondheid van de levende have en zorgt voor een glashelder aquarium.

Veel goedkope producten die ook aangeboden worden zijn gewassen met fosforzuur als een laatste fase van hun voorbereiding als aquariumkool. Ze kunnen hoge niveaus van fosfaat bevatten en aan het aquariumwater toevoegen. RowaCarbon bevat een extreem laag fosfaatgehalte. 
Problemen met algen worden vaak veroorzaakt door het vrijkomen van fosfaat uit bijv. actieve kool met een hoge POI (fosfaat Output Index) niveau. Soms is het zo hoog (een waarde van 14.0) dat het de kalksynthese in verkalkte wieren afremt. Dit is ongunstig voor koralen en andere organismen die kalk opnemen. RowaCarbon wordt gekenmerkt door zijn uitzonderlijk lage niveau POI, slechts 1,3.

- Zeer actief.
- Minimale fosfaat afgifte.
- Grote oppervlakte.

Voor meer informatie: 

Theaquariumsolution.com

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: RowaCarbon 1000 ml / 500 gr

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.