Tunze Osmolator 3155

Deze waterniveau regelaar van Tunze is van de nieuwe generatie bijvulsystemen met statische en compacte sensoren mét IR-technologie. Het is zo ontwikkeld dat de osmotische stabiliteit in zoet,- en zoutwateraquariums nauwkeurig en regelmatig blijft door het verdampte water bij te vullen. Dit is erg belangrijk voor dieren die behoefte hebben aan een constante osmotische druk in hun cellen.
De Tunze Osmolator 3155 heeft meerdere accessoires met oa water level controller 5017, 2 sensoren én alle toebehoren voor bevestiging. De osmolator is zeer eenvoudig te installeren. Het kan geplaatst worden in de sump of aan de rand van het aquarium. Maar ook in een Tunze Comline filter. De sensoren kunnen naar wens op het glas geplakt worden of direct aan de rand van het aquarium vastgemaakt worden.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

€ 169,99

Je ontvangt 169 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 169 punten = € 8,45. Meer informatie?

Tunze

Op voorraad? Volgende dag in huis! Lees meer

Meer informatie nodig? Bel ons op 06-51109734 

Niet goed? Geld terug! Lees meer

Spaar mee voor kortingen. Lees meer

 

 

 

 

Product Omschrijving

Details

Tunze Osmolator 3155

Deze waterniveau regelaar van Tunze is van de nieuwe generatie bijvulsystemen met statische en compacte sensoren mét IR-technologie. Het is zo ontwikkeld dat de osmotische stabiliteit in zoet,- en zoutwateraquariums nauwkeurig en regelmatig blijft door het verdampte water bij te vullen. Dit is erg belangrijk voor dieren die behoefte hebben aan een constante osmotische druk in hun cellen. 

De Tunze Osmolator 3155 heeft meerdere accessoires met oa water level controller 5017, 2 sensoren én alle toebehoren voor bevestiging. De osmolator is zeer eenvoudig te installeren. Het kan geplaatst worden in de sump of aan de rand van het aquarium. Maar ook in een Tunze Comline filter. De sensoren kunnen naar wens op het glas geplakt worden of direct aan de rand van het aquarium vastgemaakt worden.

- Compleet geleverd met 11V voeding, low-voltage doseerpomp, slang, control unit en sensor houders. Het enigste wat je nog nodig hebt is een reservoir en water.
- Capaciteit: opvoerhoogte 0,9 m:52 l/h - opvoerhoogte 1,5 m:47 l/h - opvoerhoogte 2 m:27 l/h - Hmax: 2,2 m.
- De sensor die met infrarood werkt, houdt het waterniveau nauwkeurig bij. De andere sensor zorgt ervoor dat de watertoevoer tijdig stopt.
- Een elektronische tijdschakelaar en een stroombegrenzer zorgen voor optimale veiligheid. Het beschermt de doseerpomp tegen drooglopen en geeft een melding wanneer het reservoir leeg is.
- De water level controller 5017 werkt met duidelijk LED weergave maar ook met geluidssignalen.
- Alle onderdelen werken met een veilige lage spanning.


Voor meer informatie:

Tunze.com

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Tunze Osmolator 3155

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.