Over ons 

 

Beste lezer, welkom!

 

HET VERHAAL ACHTER STUNNING CORALS

Na veel onderzoek in diverse blogs en Engelse fora was het ons duidelijk dat veel bekende merken in het buitenland nog niet beschikbaar waren in Nederland. Vaak zien wij, aquarianen, bijna altijd dezelfde merken voorkomen waar iedereen zo gewend aan is geraakt. Hoewel dit geen probleem hoeft te zijn, vertraagt dit naar onze mening innovatie in de hobby.

Wat ook opviel is dat de doorsnee aquarium webwinkel in Nederland niet "compleet" is/was mbt informatie. Productinformatie, foto's, filmpjes etc. is erg beperkt. Wij proberen dan ook de productinformatie zo compleet mogelijk te maken, zodat je weet wat er wordt aangekocht.

In 2010 is deze webwinkel gestart en sindsdien zijn we steeds bezig deze te vernieuwen en uit te breiden. 

Hieronder volgt een overzicht van wat ons kenmerkt...

 

ONDERSCHEIDEN

Al vanaf het begin was het ons doel om Stunning Corals van de concurrentie te onderscheiden door middel van een unieke assortiment en een informatief opgezette webwinkel. Dit was een succesvol recept; de aangename ervaringen van onze trouwe klanten spreken voor zich...

In Juli 2011 werd Stunning Corals (als eerste webwinkel) opgenomen bij het Nederlandse aquariumblad, "Ons Zeeaquarium, Nr 9". Sindsdien is deze webwinkel erg gegroeid en is de huidige voorraad aanzienlijk groter geworden.

 

INFORMATIEF OPGEZETTE WEBWINKEL

Als webwinkel vinden wij dat de ervaring van onze klanten van uiterst belang is.

Alle producten in onze webwinkel proberen wij te voorzien van uitgebreide productbeschrijvingen en duidelijke foto's. Hierdoor wordt het 'shoppen' op internet vergemakkelijkt.

Meer informatie nodig over bepaalde producten of het houden van een zeeaquarium? Geen probleem! Je kunt ons altijd mailen. Deze wordt dan binnen 24 uur ( vaak zelfs eerder..) beantwoord.

 

KLANTGERICHTE SERVICE

Je kunt van ons altijd goed advies en snelle service verwachten. Mocht je vragen of problemen met je aquarium hebben, dan kun je gerust contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

 

KWALITEIT EN INNOVATIE

Als bedrijf zijn wij voortdurend op zoek naar unieke en innovatieve producten om ons assortiment uit te breiden. Ons assortiment bevat een uitgebreide keus van producten, waaronder Fauna Marin, NYOS, Ecotech Marin, Apogee en het hoogwaardige voer van New Era Aquaculture/Vitalis.

Kwaliteit is in elke branche belangrijk en in de zeeaquarium hobby is het zeker niet anders. Als verantwoordelijke aquarianen willen wij altijd het beste voor het welzijn van onze aquariumbewoners en om deze reden liggen de kwaliteitsnormen bij Stunning Corals hoog.

 

SNELLE LEVERING

Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn, waardoor een groot deel van onze assortiment per direct leverbaar is. Als je voor 12 uur bestelt en het product op voorraad is dan kun je je bestelling doorgaans de volgende dag verwachten.

 

SPAARPUNTEN

Om online shoppen nog leuker te maken, maken wij gebruik van een puntensysteem in onze webshop. Bij iedere besteding ontvang je spaarpunten die weer bij een volgende aankoop kunnen worden ingeleverd. 

 

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Stunning Corals

Adres: Dorpsstraat 17
Postcode: 3927BA 
Plaats: Renswoude
Land: Nederland

KvK Nummer: 53794648
BTW Nummer: NL851020951B01

Bank: ABN-Amro
IBAN: IBAN-nummer: NL69ABNA0547744641
Swiftcode: ABNANL2A

Telefoon: 0318-300609
Email: info@stunning-corals.nl
Internet: http://www.stunning-corals.nl

 

DISCLAIMER

Ondanks de zorg die door Stunning Corals aan de correcte invoer van gegevens wordt besteed kan Stunning Corals niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gehouden dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.

Bij twijfel of constatering over de onjuistheid van de gegevens adviseren wij je contact met ons op te nemen. Stunning Corals of één van haar partners is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de schade die direct of indirect ontstaat door gebruik van de informatie die je ontleent aan www.stunning-corals.nl website.

Op alle op de Stunning Corals website aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van Stunning Corals zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Stunning Corals zal de www.stunning-corals.nl website zo veel mogelijk beschikbaar stellen, d.w.z. 24 uur per dag 7 dagen per week, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid van de www.stunning-corals.nl website.

Stunning Corals behoudt zich het recht voor de www.stunning-corals.nl website alsmede de voorwaarden die op het gebruik daarvan van toepassing zijn aan te passen en/of te wijzigen.

 

Copyright Stunning Corals © 2018.