World Atlas Of Marine Fauna

- Waardevol naslagwerk voor een grote verscheidenheid van ongewervelde zeedieren die in de wereldzeeën te bewonderen zijn.
- Zeer geschikt voor milieu enthousiasten, fotografen, sportduikers, snorkelaars, landmeters, leerkrachten en bio-geografen (zowel wetenschappers als amateurs of hobbyisten) en liefhebbers van alle leeftijden.
- Samengesteld door Helmut Debelius en Rudie H. Kuiter.
- 726 pagina's.
- Engels.
- Hardware.

Levertijd: 2 tot 6 weken

€ 79,95

Je ontvangt 79 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 79 punten = € 3,95. Meer informatie?

Op voorraad? Volgende dag in huis! Lees meer

Meer informatie nodig? Bel ons op 06-51109734 

Niet goed? Geld terug! Lees meer

Spaar mee voor kortingen. Lees meer

 

 

 

 

Product Omschrijving

Details

World Atlas of Marine Fauna

- Waardevol naslagwerk voor een grote verscheidenheid van ongewervelde zeedieren die in de wereldzeeën te bewonderen zijn.
- Zeer geschikt voor  milieu enthousiasten, fotografen, sportduikers, snorkelaars, landmeters, leerkrachten en bio-geografen (zowel wetenschappers als amateurs of hobbyisten) en liefhebbers van alle leeftijden.
- Samengesteld door Helmut Debelius en Rudie H. Kuiter.
- 726 pagina's.
- Engels.
- Hardcover.

Met meer dan 8200 kleurenfoto’s toont dit boek de grote verscheidenheid van ongewervelde zeedieren van de wereld. Het is vooral gericht op mensen die een grote belangstelling hebben voor de kleine dieren die in de zee voorkomen. Door middel van dit boek kunnen de wetenschappelijke namen gevonden worden.
De soorten die beschreven worden zijn dieren die zeer waarschijnlijk te zien zijn bij het duiken of snorkelen in de zee, evenals soorten die in het aquarium voorkomen. Met grote gedetailleerde foto`s voor hun identificatie. De meeste soorten komen voor in ondiepe riffen in tropische zeeën, met de grootste soortenrijkdom uit de Zuidoost-Aziatische regio`s.
Deze World Atlas bevat veel van de bekende decapoda, crustacea schaaldieren zoals kreeften, krabben en garnalen. Sommige wormen en de zeer uiteenlopende weekdieren zoals zeenaaktslakken en een aantal andere slakken. Maar ook soorten zoals octopus, inktvis en diverse andere groepen van mobiele ongewervelde dieren zoals wormen, platwormen, zeesterren en egels. Met slechts enkele uitzondering werden de dieren allemaal gefotografeerd in de wildernis.

 

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 6 weken

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: World Atlas Of Marine Fauna

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.