Aqua Illumination Ext Mount 48" Zwart

Dit is een strakke oplossing voor het bevestigen van je Aqua Illumination lampen. Met de Ext Mount 48" kun je op iedere gewenste hoogte de lamp hangen. De Ext Mount 48" is 120 cm lang. Maar door middel van de beugel die zich in het midden bevindt, kun je de hoogte bepalen. De beugel kun je bevestigen met de meegeleverde hardware. De Ext Mount is gemaakt van geborstelde aluminium en is te verkrijgen in het zwart of zilver.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

€ 99,99

Je ontvangt 99 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 99 punten = € 4,95. Meer informatie?

Aqua Illumination

Op voorraad? Volgende dag in huis! Lees meer

Meer informatie nodig? Bel ons op 06-51109734 

Niet goed? Geld terug! Lees meer

Spaar mee voor kortingen. Lees meer

 

 

 

 

Product Omschrijving

Details

Aqua Illumination Ext Mount 48" Zwart


Dit is een strakke oplossing voor het bevestigen van je Aqua Illumination lampen. Met de Ext Mount 48" kun je op iedere gewenste hoogte de lamp hangen. De Ext Mount 48" is 120 cm lang. Maar door middel van de beugel die zich in het midden bevindt, kun je de hoogte bepalen. De beugel kun je bevestigen met de meegeleverde hardware. De Ext Mount is gemaakt van geborstelde aluminium en is te verkrijgen in het zwart of zilver.

In combinatie met de Ext Rails kun je de breedte bepalen van het gehele systeem. De Ext Rails zijn in 3 lengtematen te verkrijgen. Monteer meerdere Ext Rails aan Ext Mounts en plaats zo meerdere Aqua Illumination lampen boven je aquarium. De rails zijn gemaakt van geborstelde aluminium en zijn te verkrijgen in het zwart of zilver. 

- Ext Rails 6" is 16 cm.
- Ext Rails 12" is 30,5 cm.
- Ext Rails 18" is 46 cm.

Voor meer informatie: 

Aquaillumination.com

Aanvullende Informatie

Beoordelingen

Productlabels